IMG 0737 1

Zushli ®

Dit, hoewel misschien niet erg smakelijk uitziende gerecht, is een echte bron van voedingsstoffen voor iedereen die wil niet alleen gezond eten, maar heeft bijvoorbeeld problemen met de spijsvertering, broze, beschadigde of langzaam groeiend haar, bleke huid, of een paar extra kilo’s.

Bereiden 5 minuten

INGREDIENTEN .. 1 pers

  • 3 el havermout
  • 3 el kokend water
  • 150 ml volle yoghurt
  • 1 el honing of bruine suiker
  • vers fruit (aardbeien, banaan, appel, kiwi…)

BEREIDING

Doe 3 el van havervlokken in het ontbijtkom en bedek ze met kokend water. Je hoeft ze echt niet koken, het gaat gewoon over ze te verzachten.

Voeg dan wat aardbeien gesneden in plakjes en een halve banaan bij. Voeg suiker of honing, gegiet allemaal met yoghurt en meng grondig, maar voorzichtig door. Smakelijk!

Enkele feiten over natuurlijke havervlokken :
– Heb je je ooit afgevraagd hoe is het mogelijk, dat paarden zo’n prachtige dichte, stevig en glanzend haar hebben? Nou, het antwoord op deze vraag is eenvoudig: het komt door haver. Vanwege het hoge gehalte aan vitaminen, mineralen en ijzer, verbetert het regelmatig eten van havervlokken niet alleen de kwaliteit van je haar en huid, maar ook :
– verhoogt het ijzergehalte in je bloed en verbetert de bloedcirculatie naar de huid
– verhoogt het gehalte aan B-vitaminen in uw bloed
– maakt je stoelgang regelmatig
– zuivert de darmwand en daarmee verbetert de spijsvertering

Aan de andere kant, als gevolg van een combinatie van de volle yoghurt en fruit, je lichaam absorbeert vitaminen uit fruit sneller en in grotere mate. Voor je lichaam betekent dit onmiddellijke verhoging van het niveau van vitaminen en mineralen uit het ontbijt. Voor degenen onder u die in verwachting van een baby zijn, betekent de regelmatige consumptie Zushli ook:
– perfect reiniging van de “melkwegen” in je borsten
– verhoging van de inname van vitaminen en mineralen voor u en uw baby
– verbetering van de voedseldoorstroming voor ongeboren baby
– gezonde ontwikkeling van de darmwand van je baby
– probleemloze vertering van pasgeboren na de geboorte

Wat ik schrijf zijn zeker geen informatie uit de boeken, maar de werkelijke ervaring tijdens mijn zwangerschap en na de geboorte van mijn zoon. Dankzij regelmatige ontbijt in de vorm van Zushli had mijn zoon zo vlotte doorstroming van voedsel via de navelstreng dat artsen geloofden niet dat ik was twee weken over termijn. Ze vonden het alleen op het moment, wanneer mijn vruchtwater al in ontbinding hebben gevonden. Plus ik had, dankzij Zushli, zo schoon melkproductie dat ik voor twee jaar borstvoeding heb gegeven en zeven maanden zoog zelfs melk voor pasgeboren baby’s op een afdeling in het ziekenhuis. Mijn zoon had nooit last van braken, of de maagproblemen of maagpijn. Behalve dat, als gevolg van de regelmatige inname van ijzer in mijn ontbijt heeft mijn zoon door borstvoeding zo’n grote niveau van ijzer in zijn bloed, dat hij nooit een probleem met het leren, of de concentratie op school had. En de dokter zei tegen mij: “Dankzij jouw discipline in het eten van Zushli tijdens de zwangerschap kan uw zoon van profiteren in vele niveaus van zijn leven.”


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.