IMG 0717

Geloof niet wat je ziet.

Waarschuwing! Als je kleine kinderen hebt laat je ze dit artikel niet lezen.

Ik weet niet hoe het is in Slowakije of andere landen, maar hier in België kun je radijsjes kopen in een aantal mogelijke verpakkingen:

– losse radijsjes, gebonden met elastiek en zonder labels
– in doorzichtige, plastieken dozen met etiket
– in doorschijnend, geperforeerde zakjes met label

En dat laatste verpakking van de Nederlandse dealer maakte me vandaag erg hard lachen. In de verpakking was geen nieuw soort radijs te vinden, noch een ongewone land van herkomst, noch had een ongewone kleur. Wat was echt speciaal en maakte me lachen was zijn label. Op de etiket stond de naam van het product en onderaan moest het blijkbaar product zelf geïllustreerd worden. En hier moest ik lachen, want tot vandaag had ik geen idee dat wat men overal al jaren als paprika’s en tomaten kent, is eigenlijk een radijs – ten minste in Nederland 🙂 Zie foto boven 🙂

Omdat vandaag echt niets is onmogelijk, wacht ik met interesse wat zal de dealer op etiket voor paprika’s, tomaten en alle andere groenten als illustratie melden. En ik kijk echt uit naar een nieuwe – ondanks de prijzen – geloof ik, grappige ervaring.

Als u dezelfde ervaring en vergelijkbaar foto met zo’n “professioneel” verpakking heeft, stuur het aub.naar mij. Ik zal graag elke soortgelijke “professioneel” gemarkeerd materiaal publiceren.


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.