DSC08367 2

100% Handgemaakte Quilt ®

Ik ben zot van originele dingen, die niet zo eenvoudig zijn om gemaakt te worden en daarom juist boeiend en attractief. En daarom heb ik juist een jaar geleden besloten om deze quilt te maken. In het boek waarvan het motief daarvoor afkomstig is was deze echter klein, maar 130 x 130 cm. Maar ik vond haar zo mooi en uitdagend om te naaien tegelijk dat ik haar gewoon moest maken. En dankzij mijn in alles wat creativiteit heeft te maken behulpzame man heeft het mij gelukt, waarvoor wil ik hem bij deze bedanken.

Wie van jullie geloofde tot nu toe niet dat ik geen professionele kok of patissier ben kan hopelijk bij deze definitief overtuigd zijn dat POVVI hoort werkelijk toe aan een naaister.

Ze is gemaakt volledig met de hand, ook met de hand geborduurd en quilted alleen de ritsen op de kussens zijn met machine genaaid. En de volgende foto’s zijn voor jullie om ervan te genieten:

Om meer details op de foto te zien, klik erop.

 1. Philip
  Philip03-19-2016

  Lieve Schat,

  ik zat er naast en keek er naar. Je hebt je vingers gemarteld al die maanden (met en zonder vingerdopjes (Hannibal Lector op de foto)) en kijk wat een mooie quilt het geworden is. Je kan er met je ogen van dichtbij naar kijken en genieten van het accurate en zorgvuldige stikwerk. Ja, en allemaal handmatig (ik kan het graag bevestigen). Alle stiklijnen zijn onzichtbaar en bij het quiltwerk kwam het geheel pas mooi tot leven. Een uniek stuk waarvoor iedereen terecht in bewondering zal staan.

  Proficiat.

  Je Schatje

  • Zuzana
   Zuzana03-19-2016

   Mijn liefste Vlaamtje 🙂

   Bedankt, jij hebt gelijk- je zag het allemaal vanaf begin tot het einde: alle draadjes, gekromde naaldjes, jij heeft het voor mij allemaal gekocht zodat ik bezig en creatief kon zijn :-* En jij was nooit moe toch kwam ik soms duizenden keren naar je toe – met elk van de bloemen, blaadjes, lijntjes… En altijd heb ik van u maar motivatie, begrip en steun gekregen. En zelfs nu wanner ik mijn werk besloot te verkopen, zelfs nu steunt jij mij.

   Bedankt :-*

   Je Slowaatje

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.