IMG 62702

Geef nooit op !

Deze dag begon prachtig: eerst heb ik een document waarvoor ik heb een lange tijd gewacht heb ontvangen, en slaagde erin een paar andere dingen en nieuwe orders van honingkoekjes met mijn naïeve kunst.

Het leek wel op een zondag in plaats van dinsdag (voor degenen die niet begrijpen: als een geweldig en speciale dag). Tot het moment dat de e-mail kwam met een tekst die niemand ooit, behalve degene die het schreef begrijpt (indien van toepassing) – zal begrijpen. Eerst had ik bijna door de woede gehuild, en uiteindelijk heb ik besloten om al deze onzin aan de superieuren van dat “intelligent” door te sturen.

Wat was aan de hand? Onze “amazing” lokale autoriteiten voor de uitbetaling van de kinderbijslag hadden vandaag besloten dat ze de ouderwetse Europese E400 formulier gewoon niet genoeg is en besloten de ouders van in België niet geboren kinderen op een nieuwe manier te pesten. Die nieuwe methode bestaat uit de volgende:

1. Eerst wordt een ouder, die overal in de EU het wettelijk recht op kinderbijslag heeft verplicht – het bewijs van de studies van zijn kind te leveren – een volledig ingevuld en door de school bevestigde formulier E402.
2. Nadat de school een niet volledig ingevuld formulier terug stuurt (onvolledig, omdat er soms echt niet anders kan, en dat door de regels die in de hele EU verschillen) krijgt de ouder van het kantoor van kinderbijslag instelling bliksemsnel een antwoord dat hij/zij wel geen recht op kinderbijslag heeft dankzij de niet-tot de laatste puntje op i genoteerde item op het formulier. Hoe moet de universiteit in buitenland op een formulier met alleen voorgeschreven daglessen en andere systeem van lesopvolging noteren, zegt u niemand en niemand is ook geïnteresseerd.

Als je dit, zelfs na 4 telefoontjes en gesprekken met vijf bazen op kantoor toch kan verdedigen, komen nog meer obstakels in je weg:
3. Het kantoor stuurt je een e-mail, waarin staat dat om de controles voor uitbetaling van kinderbijslag blij te maken zodat ze jou niet meer pesten, moet je nog de volgende gegevens invullen (dit is echt niets voor zwakke magen, dus pas op):

– Bewijs dat je de laatste zes jaar van het secundair onderwijs van uw kinderen echt jou kinderen hebt verzorgd.
– Het bewijs dat je echt het voedsel voor uw kinderen hebt gekocht (!)
– Het bewijs dat je het kind regelmatig door een arts laat onderzoeken (als bewijs dient de rekeningsuittreksels)
– Het bewijs dat het kind daadwerkelijk naar school in de stad van uw permanente verblijfplaats ging (indien mogelijk geef als bewijs de facturen die de school naar jou heeft gestuurd en de schriftelijke getuigenissen van leerkrachten en klasgenoten van uw kind)
– En tot slot een schriftelijke getuigenis van buren, de familie en iedereen die uw kind daadwerkelijk in uw appartement zag wonen en niet ergens op de boom of in een grot. No comment.

Nou, hier kwam mijn gezonde verstand tot stil, en ik kon maar een ding zeggen:

– Moet ik soms ook een getuigenis van mijn zwangerschap van 19 jaar geleden samen met een andere dat ik mijn baby 9 maanden onder mijn hart droeg, en dat het kind echt door mij en niemand anders geboren was leveren ?

Zoals we kunnen zien, we leven in een nieuw tijdperk en dit is waarschijnlijk een nieuwe mode. Masturbatie van de controle – ugh! Uiteindelijk was ik aan het denken dat dergelijke informatie had zelf meneer pastoor in de biecht niet gevraagd, noch was ik door de politie onderzocht, noch veroordeeld. En als ik niet achter mijn rug had wat ik al heb, zou ik na vandaag blijkbaar ergens op een gesloten afdeling in een wit pak met een rits op de rug zitten:-D. Maar omdat mijn vaderland Slowakije geen helden baart dat die van die domme mensen op hun konten vallen, vecht ik tegen stress en zulke stommiteiten op mijn eigen manier: met “naïeve kunst” op honingkoekjes. En op de ‘slimme mensen’ die me zulk onzin schreven reageer ik met verdelen van mijn honingkoekjes aan alle andere, door zulke “intelligenten” geraakte mensen.

U vraagt ​​zich waarom? Waarom ik alle die “intelligenten” gewoon niet vervloek? Soms wil ik het ook doen, maar uiteindelijk doe ik het niet. Ik wil niet op hun niveau, omdat het niet deugt. En bovendien, toen Jezus Christus op aarde rondliep en de Farizeeën en huichelaars hem met oneindige domheid bijna tot waanzin hadden uitgelokt, ook Hij deed iets “abnormaal”.

De Schrift schrijft daarover als volgt: “Jezus word boos, draaide zich om en genas een zieke !” Wat een prachtig verandering van de macht van woede tot genezing en rust!

De zieken genezen kan ik voorlopig nog niet, toch als het God’s wil zal zijn, zal ik het zeker doen. Maar omdat ik in Zijn naam gedoopt ben, kan ik niet anders, dan mijn Meester in de strijd tegen het kwaad volgen. En dat ik niet altijd kan winnen? Jezus heeft het voor mij al gewonnen 😉

En hoe zit het met je, hoe ga je om met de degradatie van intelligentie rondom jou? Dank u voor het aanmoedigen en elk idee, of een licht in de duisternis. Hier kan je mijn klein licht in het duisternis bekijken:


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.