Zaujimave Linky

Druppeltje in de zee

POVVI op Celiakia.sk ? →

Ja wel. En op deze manier wil ik graag de eigenaar van Celiakia.sk website bedanken dat hij ook onze glutenvrije Povvi recepten in de groep Interessante links – Recepten → meldt en deelt.

Dit is een klein stapje- een druppeltje in de zee- in de richting van alle onze vrienden en lezers, die met coeliakieziekte vechten. Onze recepten zijn maar klein overzicht van ons begrip voor deze problematiek en het proberen om het iedereen een beetje te helpen, ongeacht zijn/ haar dieet.

Povvi heeft in zijn portfolio vier rubrieken die over coeliakie recepten gaan:

In deze groep behoren alle onze glutenvrije recepten zonder ze speciaal te sorteren. Je kan hier vinden : glutenvrije soorten deeg, brood, gebak, soep, menu en desserten.

De volgende groep heet:

Zoals de naam al onthult, is deze rubriek besteden aan de glutenvrije soepen. De meeste onder hen zijn eigenlijk “gewone en bekende” recepten maar met kleine aanpassing voor coeliakie dieet.

Speciale groep zijn dan zeker

Hier kunnen onze en jullie vrienden allerlei soorten snoep vinden. Sommige onder hen zijn misschien iets nieuws, maar zeker niet gevaarlijk en glutenvrij.

En waarschijnlijk de meest bezochte groep en de klassieker van ons is

Deze rubriek houdt in de mengeling van de recepten: niet allen voor glutenvrij brood maar ook voor het gebak.Meer info over glutenvrij koken en/ of bakken, of over speciale ingrediënten kan men in de rubriek BLOG → vinden, of in de rubriek TIPS. →

Heb jij niet kunnen vinden wat je zocht, ben je op zoek naar iets speciaal of heb je probleem met verwerking van een of ander recept, aarzel niet om contact met ons op te nemen.


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.