Over ons

Welkom op POVVI!

Onze blog is oorspronkelijk opgericht als louter privé pagina voor familie en vrienden. Maar na verloop van tijd, kijken naar ons en stimuleert ons enorm veel mensen van over de hele wereld. Daarom hebben we besloten om het grootste deel van de informatie toegankelijk te maken voor iedereen, die in goede wil komt en met de intentie om zichzelf te inspireren, verheugen zijn ogen en de ziel en misschien zelfs zijn buik na een tijdje, of gewoon iets nieuws te leren over onze stad, diverse activiteiten, mensen en omgeving. Daarom zijn onze recepten ook vertaald in drie talen: Nederlands, Slowaaks en Engels. Om het recept in uw eigen taal te kunnen lezen klik gewoon op de afkorting van de taal onder de naam van het recept en lees alles gerust in de jouwe.

Meestal ben er ik die kookt en bakt, maar laat het je niet vergissen – ik ben geen afgestudeerd professionele chef of bakker of geweest op speciale bakkerij of kooklessen. Ik ben een gewone vrouw en moeder zoals waarschijnlijk de meeste van jullie en het koken en bakken heb ik voor vele jaren beschouwd als een ongelooflijke verspilling van tijd. Van deze oneerlijke mening op de werken in de keuken was ik genezen door mijn man en zoon en hun geweldige steun en aanmoediging. Een POVVI is het bewijs dat niemand is onmogelijk voor die wie wilt toch is hij- zoals ik- geen “ervaren zeeman” in de keuken.

Alle teksten, artikelen en foto’s op deze blog zijn origineel en behoren tot de auteurs (copyright) van POVVI.

Daarom is elke reproductie van de inhoud, zelfs gedeeltelijk, of kopiëren van de foto’s, grafisch installatie van deze website, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de rechthebbenden, zoals gerapporteerd. Sommige foto’s op deze blog zijn eigendom van Bernard Proot en werden gepubliceerd met zijn vriendelijke toestemming evenals reproductie van recepten van Chef pâtissier Roger Van Damme.

Alle andere foto’s zijn oorspronkelijk en daarom worden beschouwd als ons intellectueel eigendom.

We vinden het niet erg om samen te werken of delen onze recepten of foto’s met iedereen die geïnteresseerd is om te reproduceren en of publiceren onze recepten op hun sites, blogs of anderen maar niet zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

In dit geval, neem dan gerust contact met ons op.

Wil je je foto bij je commentaar? Upload een foto van jezelf op Gravatar.