Hulp

WELKOM op POVVI.COM.

Wat alles bieden wij u aan en wat moet u doen om alles in het Nederlands te kunnen vinden:

Deze pagina is eigenlijk een handleiding en hulp in orientatie voor iedereen op onze blog. Vergeet de online vertalers en woordenboeken – ze zijn niet nodig. Het enige dat u moet doen is deze handleiding aandachtig te lezen. In de volgende teksten en foto’s leggen wij u uit, hoe je alles op onze drietalige blog in het Nederlands kan vinden.

1. HOOFDMENU povvi.com
Het hoofdmenu bevindt zich in het bovenste gedeelte en bestaat uit negen tabbladen :

KLIK – Dit is de enige PRIVE en dus voor de meesten van jullie ontoegankelijke deel op POVVI.COM. Bedankt voor uw begrip.
NJAMNJAM – Het Overzicht van alle recepten met gedetailleerde stap voor stap foto’s, opgesteld minstens tweetalig.
TIPS – Tips en Trucs genomen door ervaren en professionele chefs, patissiers en/of bakkers.
Tryouts ® – Onze origineele POVVI recepten met verrassing.
BLOG – Waar gaan we woonen, waar we werden, wat we hebben gezien, geproefd en wat er gebeurt om ons heen.
ATELIER – Creatief studio van POVVI.
GO PUBLIC – Samenwerking aan interessante projecten.
HELP – Orientatie handboek voor POVVI bezoekers in het Nederlands, Slowaaks en het Engels.
submenu ABOUT – Mensen achter POVVI blog.
DISCLAIMER – Auteursrechten van POVVI en condities van verdere samenwerking.


2. Onderaan op de hoofdpagina bevindt zich inleidende INTRO:
Home page van POVVI.COM bevat verschillende thematische foto’s met recepten die regelmatig worden gewijzigd en bijgewerkt volgens periodes, vakanties en diverse andere evenementen. Als je op READ MORE klikt, opent je direct een recept, die je op de foto kan zien. Klik op de cirkels in de linkerbenedenhoek van het begin van de welcome foto’s kan je het browsen zelf beheren. De namen van de recepten staan in het Engels, maar de beschrijvingen zijn minstens tweetalig (we zijn bezig om alle recepten 3-talig te tonen). Onder de eerste intro – nog steeds op de hoofdpagina POVVI.COM – er zijn een paar recepten – “snacks” – onze TOP recepten en die hebben ook bijgevoegde link voor meer informatie.

Voor het vergroten van de foto klik op details. Om terug te keren naar deze pagina druk op de Esc-toets.


ONLINE HULP – BABBELAAR wordt door Privacy Policy updates van de provider van deze service, van POVVI verwijderd. In geval van noodsituatie kan je ons steeds via contactformulier van onder elke recept bereiken. Bedankt voor begrip.

Pre zväčšenie detailu klikni na foto. Pre návrat na stránku stlač klávesu Esc.


3. CATEGORIES – categorieën van recepten
Om het voor iedereen gemakkelijkker en duidelijker te maken, zijn de gemarkeerde categorieën eentalig – in het Engels- en als je op NJAMNJAM klikt, zal je ze aan de linkerkant van het scherm vinden. Echter, door te klikken op de geselecteerde categorie, zal je alles netjes in drie talen vinden:

Voor het vergroten van de foto klik op details. Om terug te keren naar deze pagina druk op de Esc-toets.NJAMNJAM heeft drietalige inleiding en gedetailleerde gebruiksaanwijzing om een eenvoudig recept in het Nederlandse taal te openen:

Voor het vergroten van de foto klik op details. Om terug te keren naar deze pagina druk op de Esc-toets.

Bovendien, de categorie NJAMNJAM is eigenlijk algemeen overzicht van alle recepten die zijn verder verdeeld op elke pagina van NJAMNJAM. Deze pagina’s, zoals alle aangepaste verslag van een bepaalde categorie van recepten zijn genummerd en je kunt ze vinden beneden van elk recept register:

Voor het vergroten van de foto klik op details. Om terug te keren naar deze pagina druk op de Esc-toets.4. Nieuwste recepten – RECENT POST :
Je zult ze altijd vinden in de eerste twee rijen onder de tekst sectie NJAMNJAM. Als je op de foto klikt, wordt die vergroten, maar dat opent het recept nog steeds niet. Dus om het recept te openen, moet je ALTIJD op de naam van het recept klikken. Als je toevallig op de pagina van een bepaald recept bent, kan je de laatste gepubliceerde recept aan de rechterzijde onder de naam RECENT POST zien:

Voor het vergroten van de foto klik op details. Om terug te keren naar deze pagina druk op de Esc-toets.5. Hoe om een recept in het Nederlands te vinden? Niets makkelijker:

Ui de liefde voor mijn man zij Alle onze recepten automatisch geopend in de eerste taal van POVVI – het Nederlands. Naast de recepten in het Nederlands zijn er nog vertalingen in het Slowaaks. Maar POVVI.COM bevat ook recepten in het Engels en soms ook in het Frans. Onder de hoofdfoto van elk recept vind je ALTIJD minstens twee taalafkortingen. De afkorting SK is dus voor de recepten in het Slowaaks ezv. Zoals je op de foto kunt zien, eenvoudiger kan het dus echt niet:

Voor het vergroten van de foto klik op details. Om terug te keren naar deze pagina druk op de Esc-toets.6. Het recept bevat een link – waarom en wat moet ik nu doen?
Om de lijsten van ingrediënten in de recepten korter te houden, bevatten veel van hen links die eigenlijk een ingrediënt in een appart recept zijn. Deze links bevatten specifieke recepten die van belang zijn voor het foofdrecept, of zijn ze een deel van het gekozen menu. In de lijst van de ingrediënten zijn ze altijd te vinden naast het rode icoon. Soms zijn ze ook opgenomen in de beschrijving van het recept zelf, of in TIPS – en hebben zachter of een andere kleur dan de hoofdtekst zelf. Als u uw pc muis over hen doet, zijn ze meestal gemarkeerd. Als je er op klikt vindt u automatisch het recept-“ingrediënt” waarmee de gekozen hoofdmenu voorbereid moet worden:

Voor het vergroten van de foto klik op details. Om terug te keren naar deze pagina druk op de Esc-toets.7. Het SEARCH functie
Het is gelegen aan de rechterkant van het hoofdbeeld in elk recept en bedoeld als hulp om bepaald recept, grondstof of naam van het gerecht eenvoudig en snel te kunnen vinden. Voer de naam van de grondstof of recept in het vak waar de pijl wijst en klik op SEARCH. Het systeem zoekt automatisch naar alle recepten waarin de naam van het materiaal of een afkorting van zich op POVVI.COM bevind en sorteert ze geleidelijk van nieuw naar oud. Diakritische tekens zijn niet nodig.

Voor het vergroten van de foto klik op details. Om terug te keren naar deze pagina druk op de Esc-toets.8. SEARCH BY DATE functie
Dient de specifieke recept volgens op datum van het publiceren te kunenn vinden. De functie is te vinden aan de onderkant van de SEARCH pagina Selecteer de kalenderdag en klik. Indien zich het recept op de geselecteerde dag niet opent, dan was er op die dag geen gepubliceerd. Dit is hoe het eruit ziet in de praktijk:

Voor het vergroten van de foto klik op details. Om terug te keren naar deze pagina druk op de Esc-toets.9. PRINT functie
Om geselecteerde recept te kunnen afdrukken, open het recept gewoon in de voorkeurstaal en druk op de CTRL-toets en P-toets. Daarna klik op OK, zoals aangegeven in de volgende afbeelding:

Voor het vergroten van de foto klik op details. Om terug te keren naar deze pagina druk op de Esc-toets.10. COMMENTS – Uw mening telt

Op elk van ons recept, tekst, of tip kan je een commentaar geven. Hoe? Aan de onderkant van elk recept, of artikel – onder de foto’s is een vorm voor alle uw commentaars, tips en ideeën ontworpen. Velden met een sterretje op het einde zijn verplicht. Dit is om ongewenste spam te voorkomen. In het veld – WEBSITE – kunt u de link naar uw eigen blog invullen (niet verplicht). Voorbeeld van een ingevuld formulier wordt hieronder weergegeven. Na het invullen van het formulier klik op de SUBMIT en het systeem zal je reactie direct naar ons sturen.

Voor het vergroten van de foto klik op details. Om terug te keren naar deze pagina druk op de Esc-toets.Dat is van ons voorlopig alles. Heeft u vragen, ideeën of suggesties voor verbetering, dan kunt u ze rechtstreeks door het ​​ingevulde formulier uit de pagina’s van recepten en tips doorsturen. Wij wensen u lekker surfen en rijke en inspirerende momenten.