Bb Second Heaven

Het Begin

Dit is een speciale publicatie voor een speciale groep van toekomstige heersers op aarde die ik recentelijk heb ontmoet en van wie ik hou.

Ik zal het regelmatig updaten zodat jullie alles en makkelijk kunnen begrijpen. De volgende presentaties kunnen wel naar jullie wensen gemaakt zijn – op gewenste thema’s die jullie interesseren.

Alle reacties mogen jullie onder de presentatie maar wel onder een schuilnaam schrijven (niemand hoeft jullie echte naam te kennen) zo blijft jullie privacy absoluut beschermt. 

Ook wil ik duidelijk maken dat geen van gebruikte beelden de realiteit weerspiegelt – de bedoeling van de beelden is enkel de inhoud van de passages dichter bij jullie te brengen.

Privé gegevens (jullie naam of emailadres)  zullen nooit, op geen enkele manier aan anderen doorgegeven worden.

Ik wens jullie heel veel plezier en hoop ik hiermee van hulp te zijn zodat de school voor jullie een kinderspel wordt. Beschouw alle presentaties hier niet meer als les, maar als hulpmiddel om de waarheid te leren kennen en te begrijpen.

Enjoy!

Klik op de link om de presentatie te kunnen bekijken: Het Begin. →

 1. Rosa
  Rosa01-24-2018

  Houd en beschermt God evenveel de dieren als de mensen?

  • Zuzana
   Zuzana01-24-2018

   Dag Rosa en welkom op Povvi.

   Tuurlijk wel – God houdt van alles wat Hij geschapen heeft. Zie wat zegt God zelfs in de Psalm 104,25-28:

   Groots, wijd uitgestrekt ligt de zee: daar is eindeloos levend bewegen van dieren – de kleine, de grote; daar nemen de schepen hun weg; Leviatan huist er, formatie van U, Gij kunt ermee spelen. En zij allen wachten op U, dat Gij voedsel hun geeft, telkenmale, het hun reikt: zij mogen het nemen, Gij opent uw hand en zij mogen met overvloed zich verzadigen.

   Zoals je kan zien, God zorgt voor alles op aarde – ook voor de dieren 🙂 Onze God is liefde en liefde zorgt en beschermt alles waarvan ze houdt.

Leave a Reply